Κόστος Υπηρεσιών

*Η τιμολόγηση γίνεται βάσει του διαθέσιμου χρόνου προετοιμασίας. Η ατομική εργασία που ανατίθεται στην αρχή της παραλαβής της, κοστολογείται από 50€ κι ενδέχεται να φτάσει έως τα 100€ εάν ανατεθεί κατά την τελευταία εβδομάδα διορίας. Για περισσότερες πληροφορίες, επικοινωνήστε μαζί μας.

Οι παραπάνω τιμές περιλαμβάνουν το Φ.Π.Α. και δεν μεταβάλλονται χωρίς τη δική σας συγκατάθεση. Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με την υφιστάμενη πολιτική τιμών πατήστε εδώ

Τρόποι Πληρωμής

Κατάθεση σε τραπεζικό λογαριασμό

Μπορείτε να μεταφέρετε το ποσό που επιθυμείτε μέσω τραπέζης (ηλεκτρονικά ή σε φυσικό κατάστημα). Το Mathbox διαθέτει λογαριασμό στην Εθνική Τράπεζα και τη Eurobank:

ΙΒΑΝ-Εθνική: GR6501100800000008009769467 Δικαιούχος: Μπάλλας Διονύσιος

ΙΒΑΝ-Eurobank: GR2102600440000460201325984 Δικαιούχος: Πάντου Ειρήνη

Χρέωση πιστωτικής-χρεωστικής-προπληρωμένης κάρτας

Η συνεργασία μας με τη Eurobank σας παρέχει ασφαλείς συναλλαγές σε μια διαδικασία γρήγορη και με μηδενική προμήθεια. Η ιστοσελίδα μας είναι πιστοποιημένη από την Eurobank και σας παραπέμπει στον ηλεκτρονικό χώρο της τράπεζας, μέσω του συστήματος συναλλαγών της e-commerce. Το πράσινο λουκέτο (αριστερά στην μπάρα της ηλεκτρονικής μας διεύθυνσης) σας ακολουθεί σε όλα σας τα βήματα και σας εξασφαλίζει πως κανένα προσωπικό σας στοιχείο δεν αποθηκεύεται κατά την πληκτρολόγησή του από εσάς.