Συχνές Ερωτήσεις

Ο ιστότοπος παρέχει υλικό για τις ανάγκες μαθητών, φοιτητών και γονέων που επιθυμούν να διευρύνουν τις γνώσεις τους στις επιστήμες των Μαθηματικών και των Οικονομικών.

Καλύπτουμε το σύνολο της δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης στην ύλη των Μαθηματικών, το σύνολο του προγράμματος σπουδών του τμήματος Διοίκησης Επιχειρήσεων & Οργανισμών του ΕΑΠ, καθώς κι επιλεγμένες ενότητες Μαθηματικών κι Οικονομικών όλων των βαθμίδων εκπαίδευσης.

Για τους μαθητές ή σπουδαστές που επιθυμούν εκπαίδευση προσαρμοσμένη στις ανάγκες τους, δίνεται η δυνατότητα ζωντανού μαθήματος μέσω Zoom, Webex ή Skype σε ευέλικτο ωράριο. Παράλληλα, παραδίδονται ατομικές εργασίες Οικονομικών, με σκοπό την σωστή προετοιμασία των φοιτητών για τις θεματικές ενότητες που έχουν αναλάβει.

Οι υπηρεσίες του ιστότοπου δεν ανταγωνίζονται καθηγητές δια ζώσης ιδιαίτερων μαθημάτων ή ιστοσελίδες μαγνητοσκοπημένων μαθημάτων. Στόχος μας είναι η παροχή υπηρεσιών, όπως η ζωντανή διδασκαλία από όπου κι αν βρίσκεστε κι η παροχή δωρεάν εργαλείων για τη συγγραφή των φοιτητικών σας εργασιών στα Οικονομικά & τα Μαθηματικά.

Οι πολλές επιλογές αποτελούν έναν ευχάριστο πονοκέφαλο κι είναι πραγματικότητα πως στον κλάδο της εκπαίδευσης δραστηριοποιούνται πολλοί αξιόλογοι άνθρωποι. Το Mathbox βασίζεται σε 3 αρχές:

  • Γνωρίζετε πάντα ποιος αναλαμβάνει να σας εξυπηρετήσει. Το όνομα, η ιδιότητα και το βιογραφικό είναι διαθέσιμα κι εσείς αποφασίζετε αν θα μας εμπιστευτείτε.
  • Γνωρίζετε εξ αρχής ποιο θα είναι το κόστος. Υπάρχει σαφής τιμοκατάλογος και τηρείται απαράβατα. Έτσι διατηρείτε τον έλεγχο των χρημάτων που πρόκειται να δαπανήσετε.
  • Διαχειρίζεστε οι ίδιοι τον χρόνο και το ποσό που θα επενδύσετε στην εκπαίδευσή σας. Δεν είστε υποχρεωμένοι να παρακολουθήσετε κάποιο πακέτο μαθημάτων, ούτε δεσμεύεστε οικονομικά όταν ενημερώσετε πως δεν θα μπορέσετε να παρακολουθήσετε μια παράδοσή του καθηγητή. Επιλέγετε και χρεώνεστε μόνο ότι σας είναι απαραίτητο.

Αρχικά εκδηλώνετε ενδιαφέρον μέσα από την φόρμα επικοινωνίας της ιστοσελίδας ή τηλεφωνικά. Σε εκείνο το σημείο κανονίζουμε μια πρώτη γνωριμία μέσω Zoom ή Skype, ώστε να καθορίσουμε τους στόχους μας και να σας προτείνουμε τη μέθοδο που θα σας καλύψει. Σε περίπτωση που είστε ανήλικος/-η, η παρουσία του κηδεμόνα σας στο μάθημα γνωριμίας είναι απαραίτητη. Το εισαγωγικό μάθημα είναι δωρεάν και δεν συνεπάγεται υποχρέωση εκ μέρους σας να συνεχίσουμε την εκπαίδευση μαζί.

Στη συνέχεια ορίζουμε μαζί ένα ευέλικτο πρόγραμμα διδασκαλίας εξ αποστάσεως, εξατομικευμένο στις ιδιαίτερες ανάγκες σας, και γίνεστε μέλος της οικογένειας του Mathbox.

Το Mathbox λειτουργεί προς το παρόν ως διαδικτυακό φροντιστήριο και δεν διαθέτει φυσικό χώρο διδασκαλίας. Είναι δύσκολο σε αυτό το στάδιο να διατηρήσουμε την ποιότητα και την τιμή των προσφερόμενων υπηρεσιών μας σε μαθήματα δια ζώσης. Μπορείτε να δηλώσετε ενδιαφέρον μέσω της φόρμας επικοινωνίας και θα σας ενημερώσουμε αμέσως μόλις υπάρξει διαθεσιμότητα διδασκαλίας σε φυσικό χώρο, για το αντικείμενο που σας ενδιαφέρει.

Οι φοιτητικές εργασίες Οικονομικών περνούν από 3 στάδια:

  1. Αποστολή της εκφώνησης μέσω της φόρμας επικοινωνίας για κοστολόγηση και δωρέαν παροχή υποδείγματος.
  2. Ανάρτηση υποδείξεων και συμβουλών για την εκπόνηση της εργασίας από τον ίδιο τον φοιτητή κι ενημέρωσή του στα στοιχεία επικοινωνίας που μας έχει δηλώσει.
  3. Προετοιμασία ατομικής εργασίας εξ ολοκλήρου από τον καθηγητή προς τον φοιτητή.

Το μόνο στάδιο που χρεώνεται είναι το τρίτο κι η χρέωση του γίνεται μετά την αποστολή της εκφώνησης κι έως και μία εβδομάδα πριν από την ολοκλήρωση της συγγραφής της από τον καθηγητή. Η τιμή καθορίζεται από τον τιμοκατάλογο.

Η σελίδα εργασιών διαθέτει καρτέλες με τις ενεργές θεματικές ενότητες προγραμμάτων οικονομικών σπουδών του Ελληνικού Ανοιχτού Πανεπιστημίου, του Ανοιχτού Πανεπιστημίου Κύπρου και του Οικονομικού Πανεπιστημίου Αθηνών. Εάν η προπτυχιακή ή μεταπτυχιακή σχολή που φοιτείτε σας υποχρεώνει να παραδίδετε γραπτές εργασίες Οικονομικών, τότε μπορείτε να ακολουθήσετε τη διαδικασία που περιγράφεται στην προηγούμενη ερώτηση κι εμείς θα δημιουργήσουμε μια νέα καρτέλα για το αντικείμενο που επιθυμείτε, σε περίπτωση που δεν υπάρχει ήδη.

Είτε πρόκειται για φροντιστήριο, είτε για φοιτητή που αποφασίσει να μας εμπιστευτεί το σύνολο των ετήσιων εργασιών του, εκτός από την ποιότητα της δουλειάς μας θα επωφεληθεί από μείωση τιμής, η οποία και θα εξαρτηθεί από τον όγκο των εργασιών και τη μέθοδο πληρωμής. Για αναλυτικές πληροφορίες σχετικά με τις εκπτώσεις του ακαδημαϊκού έτους 2021/22, επικοινωνήστε μαζί μας και θα χαρούμε να σας προτείνουμε ένα συμφέρον πακέτο υπηρεσιών.

Μπορείτε να μας εξοφλήσετε είτε μέσω τραπέζης στο ΙΒΑΝ που εμφανίζεται στην ενότητα ΤΡΟΠΟΙ ΠΛΗΡΩΜΗΣ, είτε online με τη χρήση πιστωτικής, χρεωστικής ή προπληρωμένης κάρτας στο ασφαλές σύστημα πληρωμών της Eurobank.

Ο ιστότοπος Mathbox είναι πλήρως πιστοποιημένος με τα πρότυπα SSL κι εγκεκριμένος από τον τραπεζικό οργανισμό της Eurobank. Πατώντας το κλειστό λουκέτο στη γραμμή διεύθυνσης, έχετε τη δυνατότητα να ελέγξετε το επίπεδο ασφαλείας που σας παρέχουμε. Το μήνυμα αποδοχής για την παροχή πληροφοριών (cookies) δεν εμφανίζεται στον ιστότοπό μας, διότι δεν συγκρατούμε καμμία πληροφορία που να προέρχεται από εσάς. Η συναλλαγή μέσω κάρτας πραγματοποιείται εξωτερικά, στο περιβάλλον e-commerce της συνεργαζόμενης τράπεζας για επιπλέον ασφάλεια προς εσάς.

Η προπληρωμή μαθημάτων κι εργασιών αφορά την αμέσως επόμενη παραγγελία σας κι είναι απαραίτητη από τη στιγμή που δεν αποθηκεύουμε τα προσωπικά σας στοιχεία. Αποτελεί κοινή πρακτική στον κλάδο της εξ αποστάσεως παροχής υπηρεσιών και δεν μειώνει τα νομικά σας δικαιώματα. Ο ιστότοπος Mathbox αποτελεί ελληνική επιχείρηση με Α.Φ.Μ. και διαχειριστή, του οποίου τα στοιχεία είναι προσβάσιμα από το κοινό. Στόχο μας αποτελεί η πλήρης ικανοποίηση των ατόμων που μας εμπιστεύονται.

Το περιεχόμενο του ιστότοπου είναι “ζωντανό” και “μεγαλώνει” με τη βοήθειά σας και ανάλογα με τις ανάγκες που μας εκφράζετε. Συνεπώς η γνώμη σας μας είναι απαραίτητη και μπορείτε να μας την μεταφέρετε γρήγορα κι εύκολα μέσω της φόρμας επικοινωνίας μας.

Η ενότητα ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ διαθέτει όλα τα απαραίτητα στοιχεία επικοινωνίας, ώστε να έρθετε σε επαφή μαζί μας τηλεφωνικά, μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου ή στέλνοντας μας απευθείας μήνυμα στην εγκατεστημένη φόρμα. Παράλληλα, υπάρχει η δυνατότητα απευθείας συνομιλίας, μέσω του γαλάζιου παραθύρου chat στο κάτω δεξί μέρος της οθόνης σας.