Βιογραφικό

Ονομάζομαι Διονύσης και σας καλωσορίζω στο διαδικτυακό μου γραφείο.

Η προσωπική μου πορεία ξεκινάει από το Μαθηματικό Αθηνών (Ε.Κ.Π.Α.), όπου κι ειδικεύθηκα στον τομέα της Πληροφορικής. Από το δεύτερο έτος άρχισα να παρακολουθώ μαθήματα Διδακτικής και Ψυχολογίας και παράλληλα να εργάζομαι ως καθηγητής, προσφέροντας ιδιαίτερα μαθήματα. Η διαδρομή μου συνεχίστηκε στο τμήμα Διοίκησης Επιχειρήσεων κι Οργανισμών του Ελληνικού Ανοιχτού Πανεπιστήμιου (Ε.Α.Π.), το οποίο κι ολοκλήρωσα επιτυχώς στα 4 έτη. Το επόμενο μου βήμα ήταν η υποστήριξη φοιτητών της σχολής με αυξημένες υποχρεώσεις ή ανάγκη να βελτιώσουν τις μαθηματικές δεξιότητες τους. Μιλώ Αγγλικά σε άριστο επίπεδο (Proficiency) κι έχω σημαντική εμπειρία στην κατασκευή ιστοσελίδων μέσω συστημάτων CMS. Στον ελεύθερό μου χρόνο ακούω μουσική, με την οποία και ταξιδεύω σε ενδιαφέροντα μέρη κι εποχές.

Ως διαχειριστής της ιστοσελίδας Mathbox, στοχεύω στην παροχή χρήσιμων εργαλείων για την κατανόηση των Μαθηματικών και των Οικονομικών σε όλες τις βαθμίδες εκπαίδευσης. Τα βασικά από αυτά παρέχονται δωρεάν, ενώ τα premium κατόπιν χρέωσης που αναγράφεται στο αντίστοιχο πεδίο. Το ασφαλές και φιλικό σύστημα πληρωμής, σας καθοδηγεί σε όλες τις διαθέσιμες επιλογές και στη συνέχεια σας αποστέλει ηλεκτρονικά τη νόμιμη απόδειξη πληρωμής.

Η ομάδα μας

Δήμητρα

Πτυχιούχος Σχολής Κοινωνικών Επιστημών, κάτοχος δυο μεταπτυχιακών τίτλων κι εξειδίκευση στην Επιμέλεια και Διόρθωση Κειμένων του ΕΚΠΑ. Υποψήφια διδάκτωρ με μεγάλη εμπειρία σε συγγραφή εργασιών στον τομέα της Διοίκησης Πολιτισμικών Μονάδων.

Δέσποινα

Πτυχιούχος Οικονομικών Επιστημών του Πανεπιστημίου Κρήτης, με ειδίκευση στο Ψηφιακό Marketing και πολυετή εμπειρία στην παράδοση μαθημάτων και γραπτών εργασιών οικονομικών πανεπιστημιακών σχολών.

Ειρήνη

Απόφοιτος του τμήματος Ευρωπαϊκού Πολιτισμού του Ελληνικού Ανοιχτού Πανεπιστημίου, με άριστους βαθμούς κι εμπειρία στην εκπαίδευση ενηλίκων.