Το φροντιστήριο Mathbox αφουγκράζεται τις αυξημένες ανάγκες μαθητών και φοιτητών, κι από τη χρονιά 2020/21 θα παρέχει τις εξ αποστάσεως υπηρεσίες του σε γκρουπ έως και τριών ατόμων με χρέωση ενός ιδιαίτερου. Για περισσότερες λεπτομέρειες, επικοινωνήστε μαζί μας.
Εξοπλισμός υψηλής ποιότητας
Με κάμερα Logitech, ασύρματη επικοινωνία Plantronics κι ασπροπίνακα με μαρκαδόρο υψηλής αντίθεσης το μάθημα γίνεται απόλαυση!
Περισσότερα...
Ευελιξία
Καθορίστε εσείς τον χρόνο και τα χρήματα που σκοπεύετε να διαθέσετε και παρακολουθήστε το μάθημα ζωντανά, όπου κι αν βρίσκεστε.
Περισσότερα...
Previous slide
Next slide

Τεχνικά Χαρακτηριστικά

Κάμερα υψηλής ευκρίνειας 4K

Σχεδιασμένη για συσκέψεις εξ αποστάσεως και πιστοποιημένη για χρήση σε επιχειρήσεις, η επαγγελματική κάμερα της Logitech θα σας μεταφέρει μια εικόνα φυσική και ξεκούραστη.

Ασύρματη επικοινωνία υψηλής ποιότητας

Ζωντανή επικοινωνία χωρίς περιορισμούς, χάρις στην ενισχυμένη απαλοιφή θορύβων που προσφέρει με αξιοπιστία η Plantronics.

Digitizer με γραφίδα

Μεταφέρει πιστά τις σημειώσεις και τα σχέδια του καθηγητή στην οθόνη του μαθητή, ενώ προσφέρει τη δυνατότητα αποθήκευσής τους ως εικόνα.

Ασπροπίνακας και μαρκαδόρος

Αποτελεί την πλέον διαδεδομένη επιλογή των καθηγητών παγκοσμίως, με την υψηλή αντίθεση των χρωμάτων να λειτουργεί άψογα κατά τη θέαση από απόσταση.

Μέθοδος Μελέτης

Προσαρμογή στις υπάρχουσες γνώσεις και δεξιότητες

Χτίζουμε τη νέα γνώση στηριζόμενοι στην υπάρχουσα, με τρόπο που να αξιοποιεί τις ιδιαίτερες ικανότητες του κάθε εκπαιδευόμενου.

Διαχωρισμός των βασικών σημείων της ύλης από τα δευτερεύοντα

Ο καθηγητής γνωρίζει την ύλη και καθοδηγεί τον εκπαιδευόμενο στα σημεία (key-points) εκείνα που οφείλει να εστιάσει την προσοχή του.

Εξοικονόμηση χρόνου

Το μάθημα γίνεται στοχευμένα, με σκόπο τη σωστή αφομοίωση στον ελάχιστο χρόνο που εκείνη απαιτεί για να ολοκληρωθεί.

Γίνετε μέλος της εκπαιδευτικής μας οικογένειας: