Σας ενημέρωνουμε πως, για το χρονικό διάστημα που θα χρειαστεί να παραμείνουν κλειστά τα σχολεία, το Mathbox θα παρέχει τις εξ αποστάσεως υπηρεσίες του προς νέους κι υφιστάμενους μαθητές του δωρεάν.
Εξοπλισμός υψηλής ποιότητας
Με κάμερα Logitech, ασύρματη επικοινωνία Plantronics κι ασπροπίνακα με μαρκαδόρο υψηλής αντίθεσης το μάθημα γίνεται απόλαυση!
Περισσότερα...
Ευελιξία
Καθορίστε εσείς τον χρόνο και τα χρήματα που σκοπεύετε να διαθέσετε και παρακολουθήστε το μάθημα ζωντανά, όπου κι αν βρίσκεστε.
Περισσότερα...
Previous
Next

Τεχνικά Χαρακτηριστικά

Κάμερα υψηλής ευκρίνειας 1080p

Σχεδιασμένη για συσκέψεις εξ αποστάσεως και πιστοποιημένη για χρήση σε επιχειρήσεις, θα σας μεταφέρει μια εικόνα φυσική και ξεκούραστη.

Ασύρματη επικοινωνία υψηλής ποιότητας

Ζωντανή επικοινωνία χωρίς περιορισμούς, χάρις στην ενισχυμένη απαλοιφή θορύβων που προσφέρει με αξιοπιστία η Plantronics.

Ασπροπίνακας και μαρκαδόρος

Αποτελεί την πλέον διαδεδομένη επιλογή των καθηγητών παγκοσμίως, με την υψηλή αντίθεση των χρωμάτων να λειτουργεί άψογα κατά τη θέαση από απόσταση.

Μέθοδος Μελέτης

Προσαρμογή στις υπάρχουσες γνώσεις και δεξιότητες

Χτίζουμε τη νέα γνώση στηριζόμενοι στην υπάρχουσα, με τρόπο που να αξιοποιεί τις ιδιαίτερες ικανότητες του κάθε εκπαιδευόμενου.

Διαχωρισμός των βασικών σημείων της ύλης από τα δευτερεύοντα

Ο καθηγητής γνωρίζει την ύλη και καθοδηγεί τον εκπαιδευόμενο στα σημεία (key-points) εκείνα που οφείλει να εστιάσει την προσοχή του.

Εξοικονόμηση χρόνου

Το μάθημα γίνεται στοχευμένα, με σκόπο τη σωστή αφομοίωση στον ελάχιστο χρόνο που εκείνη απαιτεί για να ολοκληρωθεί.

Γίνετε μέλος της εκπαιδευτικής μας οικογένειας: