Πολιτική ακύρωσης & επιστροφών

Έχετε το δικαίωμα να ακυρώσετε μια υπηρεσία την οποία παραγγείλατε, καθώς και να λάβετε αποζημίωση σε περίπτωση παροχής ελλιπούς υπηρεσίας εκ μέρους μας. Συγκεκριμένα:

α) Η ακύρωση υπηρεσίας μέχρι και μία εβδομάδα πριν την εκτέλεσή της, γίνεται άμεσα και χωρίς καμία επιβάρυνση. Το ποσό πληρωμής σας επιστρέφεται εντός 24 ωρών ή μεταφέρεται σε επόμενη εργασία/μάθημα εάν εσείς το επιλέξετε.

β) Εντός της εβδομάδας παράδοσης, μπορείτε να ζητήσετε ακύρωση οποιαδήποτε μέρα θελήσετε, με ποσοστιαία επιβάρυνση. Αν για παράδειγμα αναλάβαμε μια εργασία αξίας 70€  και την ακυρώσετε 5 ημέρες νωρίτερα, θα σας επιστραφεί το ποσό των 50€ κι η επιστροφή θα γίνει την ημέρα προγραμματισμένης εκτέλεσης της υπηρεσίας. Η προετοιμασία του καθηγητή έχει ξεκινήσει σε αυτές τις περιπτώσεις.

γ) Εάν λάβετε εργασία, η οποία σας οδηγήσει σε μη προβιβάσιμο βαθμό ή θεωρηθεί προϊόν λογοκλοπής, τα χρήματα σας επιστρέφονται εξ ολοκλήρου την επόμενη εργάσιμη ημέρα από την ημερομηνία απαίτησης, κι έχετε το δικαίωμα να ζητήσετε η αμέσως επόμενη σας εργασία να μην χρεωθεί.

Σε κάθε περίπτωση η επιστροφή χρημάτων σε περίπτωση αποζημίωσης είναι εφικτή υπό τις κάτωθι προϋποθέσεις:

  • επικοινωνείτε μαζί μας τηλεφωνικά και μας εξηγείτε την απαίτησή σας,
  • μας αποστέλετε μέσω email ή της πλατφόρμας επικοινωνίας τις πληροφορίες που αποδεικνύουν το βαθμό σας καθώς και την εργασία που παραδώσατε και
  • η υπαιτιότητα είναι πλήρως δική μας.

Όλες οι επιστροφές χρημάτων θα πραγματοποιούνται με την ίδια μέθοδο, με την οποία κι αγοράστηκαν οι σχετικές υπηρεσίες.

Είμαστε διαθέσιμοι για να διαχειριστούμε μαζί σας οποιοδήποτε περιστατικό συμβεί εκτός προγράμματος.